Tisztelt páciensek ! Köszönjük , hogy rendelőnket megtisztelték bizalmukkal . Az első vizsgálat alkalmával rögzítünk minden személyes adatot, fogazati státusára, nyálkahártya állapotára vonatkozó, valamint az egészségi állapotát érintő kérdéseket, felmerülő betegségeket,kockázati tényezőket, allergiákat. Ezen adatokat 3. személy számára nem bocsájtjuk, bizalmasan kezeljük, orvosi és etikai titoktartás kötelezettsége mellett. Ez alól kivételt képeznek azon esetek, amikor egy másik szakrendelésre utaljuk és orvoskollégával (kérésére) megosztjuk a rögzített adatokat, megfigyeléseket, feltevéseket, RTG. felvételeket.

Rendelőink, mint Szolgáltató vállalja, hogy az Önök számára időt és időpontot biztosít félévenkénti szürésre 1000 HUF díj ellenében, abban az esetben, ha általunk bármilyen beavatkozás, kezelés történt Önnél, valamint évente egyszer, teljesen egészséges száj esetében. A szűrések esedékességéről minden érintett páciensnek értesítést küldünk emailben vagy sms-ben. Abban az esetben, ha Önök rendszeresen megjelennek szűrésen, szolgáltatásainkból 20% kedvezményben részesülnek minden szükséges beavatkozás díjából. A szűrések elmúlasztása esetén Önök, nem jogosultak a kedvezmény igénybevételére és a kezelés tejes díját kell megfizetni.

Elmúlasztott és időben le nem mondott (min. 24 órával a kezelést megelőzően) időpont esetében Szolgáltató 5000 HUF készenléti, rendelkezésre álló díjat számol fel.
Minden elköltött 100.000 HUF után 10.000 HUF-ot írunk jová szolgáltatásainkból, amelyet egy következő kezelés alkalmával jóváírunk Önnek, vagy elajándékozhatja bármely más családtagja, vagy az Ön által megnevezett személy részére, szolgáltatásként.

Minden ÚJ és SZOLGÁLTATÁST igénybe vett páciens után, Cégünk a befizetett összeg 10 %, de max. 20.000 HUF-al hálálja meg Önnek bizalmát és ajánlattételét, amelyet kezeléseikor igénybe vehet, elkölthet. A gyűjtött összegek készpénzre nem válthatók, max. az ÖN által megnevezett személynek ajándékozhatja, szolgáltatásként.
A fel nem használt kedvezmények, jóváírások évfordulókor nem vesznek el, megörzésre kerülnek, összeghatártól függetlenül, amennyiben a rendszeres szűrővizsgálatokon is megjelenik. Ezek elmúlasztása esetén minden garanciális és jóváírt kedvezmény törlődik.

Cégünk, Szolgáltatóinkon, Rendelőinkön keresztül vállalja a beépített anyagok magas minőségét, melyek mind ISO tanusítvánnyal rendelkeznek.

A véglegesen elvégzett szolgáltatásokra: esztétikai tömések, felépítések, fogpótlások, anyag minőségéből eredő meghibásodásokért 5 év garanciát vállalunk.

Az implantátumokra (kizárólag AstraTech) max. 0,3 mm/ 5 év csontveszteség esetén ,10 év teljeskörű garanciát vállalunk.

Csak és kizárólag gyulladásmentes, egészséges, jó szájhigiéniával rendelkező, szanált száj, káros szenvedélyektől mentes páciensek esetében vállalható a teljeskörű garancia és kizárólag az általunk végzett szolgáltatásra.

Páciens vállalja, hogy az egyes kezelések után, szükség esetén kontroll Rtg. felvételt készíttet a szolgáltatás pontosságának ellenőrzése céljából.

Minden más esetben, mint ideiglenes tömés, gyógyszeres kezelés, átmeneti megoldás, páciens külön tájékoztatást kap, amelyekre a hosszútávú garanciális feltételek nem vonatkoznak.

A bajt könnyebb és olcsóbb megelőzni.

Ezen adatok megadásával és rögzítésével Ön hozzájárul, hogy a kezelési és garanciális feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek tart.